Facebook Tracking Pixel
Loading...

► Travel Information: COVID-19

Novotel Maastricht
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Novotel Hotel Maastricht

ONTSPANNING & INSPANNING

Zwembad & Fietsverhuur


ONTSPANNEN IN MAASTRICHT

Ontspan in de tuin van Novotel Hotel Maastricht of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad. U kunt ook jeu de boules spelen in de tuin of huur fietsen bij de receptie voor een mooie fietstocht door Maastricht en omgeving. Novotel Maastricht biedt ook een voetbaltafel, tafeltennis en een speeltuin voor kinderen.

 

Zwembad

Ons buitenzwembad is geopend van 1 mei tot 30 september (afhankelijk van de weeromstandigheden) en is gratis toegankelijk voor onze hotelgasten. De openingstijden van het zwembad zijn van 9.00 uur – 21.00 uur. Neem gerust een handdoek van uw hotelkamer mee. Indien u extra handdoeken wenst te huren, dan kan dat bij de receptie voor €1,50 per handdoek.

Gebruik van het zwembad is geheel voor eigen risico. Het zwembad is 1.40 meter diep. Kleine kinderen (zonder diploma) dienen altijd zwembandjes om te hebben. Bij noodweer zullen wij uit veiligheidsoverwegingen het zwembad sluiten.

 

Kiosk

Naast onze receptie hebben wij een kleine kiosk waar u 24 uur per dag terecht kunt voor drankjes en snack, dus ook ideaal voor na het zwemmen!

Op aanvraag
Begane grond