Loading...
Novotel Maastricht
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer (0-17 jaar)
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Beste prijsgarantie

Nieuwsblog

Nieuws uit maastricht en ons hotel dat je niet mag missen!

Fietsverhuur Maastricht

Fietsen in Maastricht & Limburg


Het is weer bijna lente en dat betekent mooi weer en tijd om lekker Maastricht en omgeving te ontdekken. Het historische centrum van Maastricht ligt op ongeveer 2.5 kilometer van het Novotel Maastricht. Bij de receptie van ons hotel huurt u snel een fiets en zijn er fietsroutes verkrijgbaar.

Lees meer

Theater aan het Vrijthof Maastricht

Superhuman: Our Inner Darkness


Theater ann het Vrijthof Maastricht is gastheer van de inspirerende voorstelling van de Indiase choreografe Kalpana Raghuraman. De Superhuman-perfomance ondersteunt het Hunger Project in India. Ervaar wat superhumanen toch menselijk maakt.

Lees meer

Carnaval Maastricht

Carnavalsoptochten Maastricht


Het is tijd voor muziek, gezelligheid en een feestje! Carnaval is weer in zicht dus trek je leukste, hysterische en meest spectaculaire kostuum aan en maak je klaar voor de carnavalsoptochten van 2019 in Maastricht.

Lees meer

Valentijnsdag in Maastricht

Drijvende Liefde


Het is weer bijna zover… de dag van de liefde, Valentijnsdag. Op deze dag viert iedereen op zijn- of haar eigen manier de liefde. De een doet het met z’n partner, de een met een vreemde en de ander met vrienden. Liefde is universeel en zonder regels..

Toe aan een liefdevol weekendje- of avond weg?

Lees meer

Dinner Cruise Maastricht

TheMaas Dining


Soms ben je er even aan toe om te ontsnappen aan de drukte en compleet te ontspannen. Enkel en alleen vergezeld door een select groep mensen, muziek en het geluid van ritmisch water, biedt Rederij Stiphout u deze mogelijkheid.

Lees meer