Novotel Maastricht
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Theater Maastricht aan het Vrijthof

Superhuman: Our Inner Darkness

Theater Maastricht aan het Vrijthof

Superhuman: Our Inner Darkness

Superhelden en schurken wie kent ze nou niet. Als kind droomde je ervan om een superheld te zijn of om een superheld te ontmoeten. Als je aan een superheld denkt zie je alleen een positieve kant, maar is de werkelijkheid ook zo? Een superheld blijft ten slotte ook maar een mens.

The Inner Dark Side by Kalpana Raghuraman


Kalpana Raghuraman is een choreograaf die opgroeit in een Indiaas gezin waar ze als klein meisje geconfronteerd werd met de vele Indiase mythologische stripverhalen. In deze mythologische stripverhalen kan de superheld ook een slecht persoon zijn en de schurk een goed persoon. Dit inspireerde Kalpana om een verhaallijn te bedenken en te verwerken in een dans. Samen met zes dansers en een zangeres gaat Kalpana op zoek naar een nieuwe superheld. Doormiddel van deze voorstelling laten zij de donkere kanten van de superheld zien. Hiermee willen zij de mensheid laten inzien dat het perfecte plaatje niet bestaat. Met deze voorstelling ondersteunt Kalpana het werk van The Hunger Project in India. The Hunger Project strijdt voor een duurzaam einde van chronische honger. Rondom deze voorstelling is het mogelijk om te doneren.

Overzicht Toon


}

Wanneer ?

Zaterdag 6 april 2019 om 20.30 uur

Waar?

Theater aan het Vrijthof
Lage Kanaaldijk 112
6212 NA Maastricht

Prijzen

€15,00 euro

Slaapplek nodig in Maastricht Hotel?


Kijk niet verder! Bij Novotel Maastricht kunt u weer tot rust komen na deze inspirerende voorstelling. Novotel Maastricht is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Tot snel!