Facebook Tracking Pixel
Novotel Maastricht
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Airconditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken

Carnaval Maastricht

Maastricht kleurt rood geel groen

Carnaval Maastricht 2020

Alaaf! Wie houdt er nu niet van om carnaval te vieren in Maastricht? Het is binnenkort weer tijd voor het evenement. Van 23 februari tot en met 25 februari komt het volk weer samen in Maastricht om carnaval te vieren.

Sinds 11 november 2019 (11/11) is men volop bezig geweest met het zoeken naar unieke kostuums  (“Pekskes” genoemd), schmink en verschillende materialen voor de grote optocht te versieren, die volgende zondag plaats vindt.

De stad Maastricht is dan volledig gehuld in de drie carnavalskleuren: rood geel en groen. Het grootste gedeelte van de winkels is tijdens deze dagen gesloten.

Opvallend, is hét gezicht van Carnaval: “de Mooswief”. Dit is een onderdeel van de traditie van carnaval in Maastricht. Deze is deels handgemaakt met stof. Men kan deze exclusief ook kopen in het Maastricht Visitor Center.

O ja, vergeet zeker niet uw hotelkamer te boeken. Wij bieden ook een gratis shuttle aan die u  eenvoudig naar het centrum van Maastricht brengt. Wij ontvangen onze carnavalvierders met open armen!

Viert u mee?

 

Meer informatie over dit evenement:  https://www.bezoekmaastricht.nl/uitagenda/1827257467/carnevalszoondag

Waar? Centrum Maastricht

Wanneer? Van 23 tot en met 25 februari 2020